@home

Har bestämt mig. Jag stannar hemma.

TILL JESSICA!

Jessica om du läser det här, så måste vi sola solarium snart.. Brännan börjar gå bort ;) Puss på dig gumman<3

Jessica n' me!


sushi

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag älskar min pappa! Han kom precis hem från jobbet och frågade om jag ville ha sushi. Så han ska åka iväg och köpa sushi nu! Lycka!

Självklart så är sushin på cola sidan min!


trötttt

Tror att jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning, äta middag hemma. Och sen se vart vindarna bär mig! ;)

Fan va mina armar ser feta ut, aja whatever..


jag älskar dig

Kärlek finns. Och det är något underbart. Men ändå jobbigt. Förstår inte hur man kan vara så jävla beroende av en annan människa. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra ikväll..


svårt

Naej. Det här går inte. Nu ska jag gå ut och ta en cigg och tänka. Guh va jobbigt det är när man får såhär och verkligen inte kan bestämma sig vad man är sugen på att göra.. Puss på er små stjärtegull!


hmm..

Fan.. Nu lutar jag åt att dra till Jessica ikväll iallafall. Ikväll blir det myskväll i såna fall. Fixa naglarna och lite såna grejer, och imorn blir det spa dag, och sen fest på kvällen. Fan alltså, kan inte bestämma mig..


velig

Är grovt trött och har beslutsångest.. Tror jag skiter i allt och bara är hemma istället. Känner mig sjuk också, gjort det i typ tre dagar nu, förskyld och sånt. Såna små skitgrejer bara. Ta ett varmt bad, sätta på mig morgonrocken, göra en kopp varmt thé, fixa naglarna. Låter inte helt fel det heller.


taahm

Ska hoppa in i duschen, sen väntar two and a half men! :)
Och nya stora sängen, med nyköpta nytvättade och as fina sängkläder. NAJS!


fredagsplaner

Planerna för imorn då. Antingen krogen med Johanna och folket. Eller hem till Jesspess och ha spakväll och kanske dra på fest med henne, Elin, Jenny och kanske älskling. Eller hem till Tinka med älskling, Hannah och nån av Hannahs kompisar och ba chilla. Får se hur det blir! :) Inte bestämt mig än!

Krogen
Från vänster: Oscar, Johanna, jag & Disa

 

Spa & fest kanske
Ser ju förjävla mysigt ut.

 

Chillkväll hos Tinka
Stackars lilla baby som har svetsskada på näsan haha, fattar inte hur man lyckas alltså.


Vad ska jag välja?

Sängen är här! :D

Nu är sängen här! :D Den är uppe, stor, och as skön :D Ska bli jääääävligt skönt att sova inatt och kunna bresa ut sig hur mycket som helst istället för att ligga två pers varav den ena (jag) ligger inpressad i väggen, och den andra (älskling) ligger halva utanför.. Haha okej kanske lite överdrivet, men you get it! ;)

Bild från alla hjärtans dag på mig och älskling<3


ny säng, 160! :D

Har tvättstugan. Sitter och väntar med baby på att sängen ska komma så vi kan börja montera upp 160 sängen som vi köpte igår på IKEA efter vi hade varit i skärholmen. :D:D

 

Älskar dig hjärtat! <3


trötter

HJÄLP!! Min lampa exploderade nyss :O Skulle tända min lilla lampa som står på sängbordet, så ba kom det gnistor och grejer ur lampan som om det vore nå jävla nyår... Herre min get. Lite obehagligt måste jag säga att det va.. Sen slockna lampjävlen så nu blev det kväller. Kanske dags att sova också då? Är nog en bra idé. Så får man se hur det går och ta sig till skolan denna dag i detta väder. Trött som katten just nu. Nattinatti!

(tryck på bild för länk till källa)


04:54

Idag (/igår, klockan är efter 12.. men tänk att det fortfarande är onsdag) så drog jag till skärholmen och träffade Tinka baby. Först hem till henne & sen ner till pizzerian och käka. Gött! Efter det så mötte vi upp älskling & drog in till centrum och så blev det lite shopping! :) Köpte kofta, tröja, en skinnjacka till våren (aldrig varit ute så tidigt med det förut tror jag haha, men har ju varit grov vinter nu så jävla länge.. kommer inte sommaren till mig snart så kommer jag till den!!) ett halsband till Tinka, tyckte hon va värd det lite sådär bara :) två par leggins, ett par vanliga och ett par "rifflade"(?) heter det så? rifflade, aja whatever. och sen hårspray och lite sånt shit. Stod inne på panduro ett tag också och funderade på att köpa och göra egna smycken. Frågan är bara när fan jag ska ha tid? Får väll bli en senare investering maybe? Jag och Tinka pratade ifs lite om att köpa lite såna grejer och pyssla med det någon dag, så det är nog inte helt omöjligt att det händer snart! Jaaaaaaaja, ska ut på balkongen med min blåa camel nu. Puss babes!



Välkommen till min nya blogg!

Då gör vi ett nytt försök med blogg igen då, efter ca 3 timmars funderingar på bloggnamn.. Tillslut fick det bli kakan. Känns helt okej. Alla jävla namn är ju upptagna. Försöker med typ sjuhundra namn så ba "välkommen till min nya blogg" från år 2007 liksom, det första och ända inlägget.. det tackar vi för.. Aja, här kommer jag iaf finnas framöver, carro heter jag. Hej och hejdå! Puss på er!

 


RSS 2.0